PARISBROWS

deepliner
Over mij

PASSIE VOOR HET VAK

Bij Paris Brows kan je terecht voor wenkbrauwbehandelingen en semi-permanente make-up (SPMU) uitgevoerd door Debby Paris.

Gespecialiseerd in browshaping, tinting, ombré powderbrows en deepliner/infralash. Het jaarlijks volgen van opleidingen bij de beste professionals zorgt ervoor dat Paris Brows jullie de perfecte wenkbrauwen en SPMU kan aanbieden die bij jullie gelaat en persoonlijke wensen aansluit.

Waarom kiezen voor Paris Brows

* We kiezen de meest natuurlijke vorm die aansluit bij jouw wenkbrauwen
* We werken met de meest kwalitatieve pigmenten en toestellen
* Het gewenste resultaat zonder de gevreesde verkleuringen en/of foutieve vormen
* De juiste technieken die geen schade aan de huid brengen
* Kleuren die mooi en natuurlijk blijven door de gebruikte techniek

naam
Promo
-10%

Op Powderbrows

Behandelingen

browshaping

Browshaping

1
henna

Hybrid Brows

2
powderbrows

(S)PMU

3
browshaping

Dit is geen klassieke wenkbrauwepilatie wél precisiewerk! Na het bespreken van jouw wenkbrauwen en wensen gaan we van start.
We meten, tekenen, kleuren indien gewenst, waxen en knippen de wenkbrauwen bij. Nadien werken we ze mooi af met een pincet.
De wenkbrauwvorm zal afhangen van een aantal punten: de vorm van je gelaat, de conditie van je wenkbrauwen, jouw gelaatsuitdrukking en de kleur van je wenkbrauwen.

Heb je je afspraak geboekt?
Het enige waar jij voor moet zorgen is dat we genoeg haartjes hebben om een mooi resultaat te krijgen, daarom is het aan te raden 3 à 4 weken voor je afspraak niet meer te epileren. Yes dames, dit is niet fijn maar wist je dat je je wenkbrauwen in de spiegel van op een armafstand moet bekijken? Zo streven we samen naar de ‘perfecte’ wenkbrauw!

We don’t do €5 eyebrows, we fix them!

henna

De wenkbrauwen worden vorm gegeven met zachte wax of touw, schaartje en pincet. De hybride tint zal je een voller effect geven. Dit blijft ongeveer 7 dagen op de huid en 3-6 weken op de haartjes, afhankelijk van de gewenste inwerktijd.

spmu

Hoewel we meestal spreken over PERMANENTE make-up, werkt Paris Brows met SEMI-PERMANENTE make-up. Semi-permanente make-up is een werkwijze waarbij het pigment, met een steriele naald, in de eerste laag van de huid wordt gebracht.

De manier van werken is bepalend voor het eindresultaat, alsook het resultaat op lange termijn. Bij Paris Brows nemen we alle tijd voor een kwalitatief en prachtig eindresultaat.

Paris Brows kiest ervoor uitsluitend te werken met pigmenten en apparatuur passend bij een hogere kwaliteit semi-permanente make-up. Deze blijven erg mooi in de huid en verkleuren niet na verloop van tijd.

Semi-permanente make-up is geen tatoeage en geen permanente make-up. Een wenkbrauw die gezet is d.m.v. tatoeage technieken of permanente make-up blijft niet mooi van kleur en zal, na verloop van tijd, steeds blauw, grijs, groen of rood verkleuren. Semi-permanente make-up ligt in de bovenste huidlaag en vervaagt na verloop van tijd door natuurlijke celvernieuwing. Om deze reden vereist onze techniek onderhoud. Afhankelijk van je huidtype zien we je graag na 1 à 3 jaar terug voor een touch up om de mooie, natuurlijke, kleur bij te werken.

Regelmatig krijgen we de vraag of we correcties kunnen uitvoeren aan permanente make-up die elders werd geplaatst. Als de make-up met een andere techniek is geplaatst dan semi-permanente make-up is dit, helaas, niet altijd mogelijk. Daarom vragen wij om ons in deze situatie eerst een foto te bezorgen, zo kunnen we bekijken of we een Paris Brows-waardig resultaat kunnen bereiken na de correctie.

Onthoudt steeds dat je bij semi-permanente make-up betaalt voor de ervaring, opleiding en kwaliteit. Mensen die kiezen voor Paris Brows kiezen bewust voor onze kwaliteit. Onze klanten hebben vertrouwen in ons omdat we dit hoog in het vaandel dragen en hierdoor prachtige resultaten behalen.

powderbrows

Powderbrows, een gepoederde wenkbrauw. Door het correct aanbrengen van het pigment creëeren we ontelbare kleine pixels die een poeder-effect geven. Hoe meer pixels, hoe voller de wenkbrauw eruit zal zien. Hiermee kunnen we een ultra natuurlijk tot iets meer uitgesproken effect creëren.
Aan de binnenzijde van de ogen werken we zachter. Zo ontstaat een mooie, natuurlijke, overgang: het ombré-effect.
Deze techniek wordt toegepast met een machinale nanonaald.

Na de eerste sessie vervaagt het effect tot 70%, na een bijwerking nog 30%.

Wij adviseren jaarlijks/tweejaarlijks, of op het moment dat je het zelf te vaag vindt worden, een bijwerking te doen.

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

deepliner

DEEPLINER / INFRALASH EYELINER

Deepliner, ook wel infralash eyeliner genoemd, is de meest natuurlijke techniek voor de ogen. Het wordt aangebracht op de wimperrand, zo krijg je de illusie van vollere wimpers en een frisse, intense, blik zonder het oog te verkleinen of te verzwaren. Wanneer je de ogen sluit is er geen lijn zichtbaar.

Een touch up na de eerste behandeling zal meestal nodig zijn om de gewenste intensiteit te bereiken. Nadien zien we je graag jaarlijks of tweejaarlijks terug voor een bijwerking.

Prijslijst

Browshaping
First time Brows
€ 59
Kom je voor eerste keer langs en ken je onze manier van werken nog niet? Dan is deze behandeling de beste keuze voor jou. We analyseren eerst je gelaat en wenkbrauwen. Nadien brengen we je wenkbrauwen in de beste vorm, passend bij jouw gelaat. Ook heb je hier de mogelijkheid om je haartjes te laten kleuren of werken we af met make-up volgens jouw wensen.
Happy Brows
€ 37
De wenkbrauwen worden vorm gegeven met zachte wax of touw, schaartje en pincet.
Hybrid Brows
€ 47
De wenkbrauwen worden vorm gegeven met zachte wax of touw, schaartje en pincet. De hybride tint zal je een voller effect geven. Dit blijft ongeveer 7 dagen op de huid en 3-6 weken op de haartjes, afhankelijk van de gewenste inwerktijd.
Wax
Extra zone (gelaat)
€ 13
Powderbrows
Powderbrows niet toegepast door mij corrigeren (vorm/kleur)
€ 699
Gelieve eerst foto's te bezorgen alvorens deze behandeling te boeken. (Whatsapp/Instagram/Mail)
Powderbrows
€ 599
Powderbrows bijwerking binnen 6-8 weken na de eerste behandeling
€ 100
Powderbrows jaarlijkse bijwerking (tot 12 maanden)
€ 249
Powderbrows tweejaarlijkse bijwerking (12 tot 24 maanden)
€ 379
Powderbrows intake gesprek (NIET VERPLICHT)
€ 35
Deepliner/Infralash
Deepliner
€ 279
Deepliner onderkant
€ 149
Deepliner boven en onderkant
€ 349
Deepliner bijwerking binnen 6-8 weken na de eerste behandeling
€ 100
Deepliner kleur boost < 12 maanden
€ 199
Deepliner jaarlijkse bijwerking boven en onderkant (tot 12 maanden)
€ 249
Lips
Lip Blush
€ 499
Lipstick lips
€ 599
Lips bijwerking binnen 8-10 weken na de eerste plaatsing
€ 100
Lips kleur boost < 24 maand
€ 279
Word zelf een professional

Parisbrows Academie

browshaping

Als je een carrière in (semi) permanente make-up overweegt, is Parisbrows Academy DÈ perfecte partner voor jou. We bieden je de kennis, vaardigheden en ondersteuning die je nodig hebt om een succesvolle (semi) permanente make-up artist te worden.

De voordelen van het volgen van een (semi) permanente make-up cursus bij Parisbows Academy:

* Je leert het van de beste! Debby is een ervaren professional met een passie voor het vak. Ze weet alles over (semi) permanente make-up en deelt haar kennis graag met jou.
* We werken alleen met de beste materialen en apparatuur om je te verzekeren van de beste resultaten. Deze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn dus veilig voor jou en je klanten.
* Je krijgt veel praktijkervaring. Je krijgt de kans om veel te oefenen op latex en een model. Zo leer je de technieken goed onder de knie te krijgen.
* Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat. Dit certificaat is een bewijs van je kennis en vaardigheden.
* Je krijgt toegang tot een netwerk van professionals. Je komt in contact met andere studenten in de branche. Dit netwerk kan je helpen om je carrière in (semi) permanente make-up te starten.

powderbrows

De (semi) permanente makeup powderbrows basis training is een 3-daagse cursus waarin je leert om de perfecte powderbrows te creëren. 

Je leert alles over de theorie van permanente (semi) make-up, kleurenleer, oefenen op latex en het behandelen van een model. 

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat.

 

Inhoud van de training

 

Theorie

▪️

Demonstratie toegepast door Debby

▪️

Kleurleer

▪️

Oefenen op latex

▪️

Zelf uitvoeren op een model

 

Doelgroep

 

De powderbrows basistraining is geschikt voor iedereen die een passie heeft voor de wenkbrauwen, beauty achtergrond is geen vereiste. 

Je kan je zonder ervaring aanmelden en alles leren van het vak.

 

Prijs

 

De prijs van de (semi) permanente make-up powderbrows basistraining is € 2.500,-. Dit bedrag is inclusief maaltijden, alle benodigde materialen, lesmateriaal en certificaat.

 

Inlcusief Dmtbeauty starterkit t.w.v €550

Exclusief PMU toestel.

 

Aanmelden

 

Wil jij je aanmelden voor een training?

Meld je hieronder aan voor een passende datum.

deepliner

De (semi) permanente makeup deepliner dagopleiding is een training van één dag waarin je leert om de perfecte deepliner te creëren. 

Je leert alles over de theorie van (semi) permanente make-up, kleurenleer, oefenen op latex en het behandelen van een model. 

Na het succesvol afronden van de training ontvang je een certificaat.

 

Doelgroep

 

De deepliner basis training is geschikt voor iedereen die een passie heeft voor de ogen, beauty achtergrond is geen vereiste. 

Je kan je zonder ervaring aanmelden en alles leren van het vak.

 

Inhoud van de cursus

 

Theorie

▪️

Kleurleer

▪️

Oefenen op latex

▪️

Demonstratie toegepast door Debby

▪️

Zelf uitvoeren op een model

▪️

Ontvang een certificaat

 

Prijs

 

De prijs van de (semi) permanente make-up deepliner training is € 1.500,-. 

Dit bedrag is inclusief alle benodigde materialen, lesmateriaal en certificaat.

Inlcusief Dmtbeauty starterkit t.w.v €350

Exclusief PMU toestel.

 

Aanmelden

 

Wil jij je aanmelden voor een training?

Meld je hieronder aan voor een passende datum.

Inschrijving Parisbrows Academie

Volg ons

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Als eeuwige twijfelaar had ik eindelijk de stap gezet om Powder Brows te laten zetten. Niet zomaar bij eender wie.., ik had al opzoek werk gedaan.., dus Mega enthousiast dat zij bij Sobritty komt. De eerste kennismaking voelde direct vertrouwd.

 

Debby is een heel zachte persoon die je volledig op je gemak stelt. Pijnloos en stap voor stap begeleide ze mij naar het resultaat. Ben super benieuwd binnen 6 weken jaar de genezing. Maar voor nu ben ik heel tevreden dat ik de stap durven zetten heb.

Lesley De Mulder

Debby is een absolute topper en stelt je compleet op je gemak!
Toen ik haar contacteerde voor een afspraak voor powderbrows zei ik er maar meteen bij dat ik echt bang was dat het resultaat te fel zou zijn en dat ik het dus echt heel natuurlijk wilde. Ze stelde me meteen gerust en stuurde me foto’s van andere resultaten door waardoor ik al meteen gerustgesteld werd. En inderdaad het resultaat was perfect zoals ik het wou! Ondertussen ben ik al 2x terug geweest voor een touch-up dus mag je wel concluderen dat ik zeer tevreden ben over het resultaat! Dikke aanrader!

Nikita Haesaerts

Ik heb bij Debby mijn Powder Brows laten zetten. Ze stelt je goed gerust en gaat uiterst voorzichtig te werk zodat het resultaat nooit te fel is.

 

Wil je toch meer intensiteit dan kan dit perfect met de touch up aangepast worden! Het proces zelf was ook heel aangenaam ( het was niet pijnlijk en de wenkbrauwen genazen snel).

 

Ik was op voorhand wat nerveus maar dit was voor niets nodig. Ik ben erg tevreden van mijn kleur, vorm en het natuurlijke resultaat! Een aanrader!

Elke Geysen

Maak nu je afspraak

Opendeurdag
30/09
14u - 18u

Kom je naar onze opendeurdag?
Schrijf je dan in

Graag een sessie boeken op onze opendeurdag?
Boek dan nu je afspraak

© Copyright Paris Brows

Proudly presented by Digitalized